2010. április 8., csütörtök

A jordán kaland


Holnap délben felszállok a repülőgépre és egészen Jordániáig meg sem állok.

Ezen alkalomból készítettem ezt a kis plakát szerűséget. Úgy döntöttem nem rakom ki header-be, mert semmi értelme, ám úgy tervezem hogy minden jordániai bejegyzés előtt ott lesz ez a kép, fémjelezve, hogy mégis miről van szó.

Elvégre az első nagyobb kirándulásról van itt szó, és nagyon várom már. Természetesen lesz ománi meg többi is. Ki tudja milyen országba megyek még...:)

Nos a programot még mindig nem tudom olyan nagyon pontosan, de már kezd rajzolódni. Aki kíváncsi rá az olvasson még egy kicsit tovább, aki nem, annak nem kell.

Megérkezek Ammánba ahol Walidéknál fogok lakni és még egyszer nagyon szépen köszönöm neki/nekik ezt a lehetőséget.
Ammánból rögtön lemegyünk Aqabába ahol remélem fürödni, strandolni, kicsit szórakozni fogunk, illetve innen megyünk majd túrázni a Wadi Rum nevezetű gyönyörű helyre, illetve Petrába. Petrában úgy tervezzük, hogy aludjunk is egyet, majd meglátjuk.

Az első fele a jordániai útnak ezzel bizonyosan el is fog menni. Utána vissza Ammánba ahol szerintem nagyon sokat fogunk szórakozni. Innen megyünk a Holt tengerhez, Jerashba az ősi római városba, illetve a környéken lévő kis falukba. Fogunk innen menni túrázni a hegyekbe is, meg sok sok sört és whiskyt fogunk inni.

Szuper lesz. A blogfrissítést nem tudom hogy fogom tudni megoldani, de ha mást nem akkor csak képeket igyekszek majd felrakni.

Stay tuned! :)

2 megjegyzés:

  1. Nááájsz

    Nagyon jól sikerült :)

    tetszik az ötlet :)

    Várom a sztorikat!

    VálaszTörlés
  2. Figyuuuuuu!!!!
    Segítség kell!!!!! Sürgősen!!! Mondjuk csütörtök estig bezáróan.
    Azt a két évvel ezelőtti mustáros pácot hogy csináltad??? Részletes receptet kérek szépen!!!

    Amúgy meg érezd magad nagyon jól!!! ;) és frissííííts!!!!

    Puszi

    VálaszTörlés